Stacks Image 13

Imageline videoproducties heeft zich de laatste jaren vooral gespecialiseerd in het registreren van theater, muziek en toneelvoorstellingen.
Dit alles voor een uiterst aantrekkelijk tarief en geregisseerd met een of meerdere camera's. Dit om een zo'n afwisselend mogelijk beeld te verkrijgen van de uitvoering.
Om de tijd tussen registratie en uitgifte van de dvd's zo kort mogelijk te houden, doen wij alles in eigen beheer. Dit houdt in het maken van de bedrukking van dvd en dvd box. Het editten en authoren van de dvd. Tot en met het dupliceren van de dvd. Hierdoor is het zelfs mogelijk om binnen 3 weken na de opvoering al u dvd's in huis te hebben.
Het uiteindelijke product wordt afgeleverd inclusief een opbergdoos voorzien van een exclusieve hoes van u voorstelling. Tevens worden de DVD's van een leuke print voorzien. En dit alles tegen een zeer aantrekkelijk tarief.
Neem contact op via het contactformulier op deze site.
Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om van de voorstelling een web filmpje te maken, dat kan worden verspreid via you-tube of op uw eigen homepage.